Witam
Gramy mecz 11 sierpnia w Rudzie Śląskiej mecz przeciwko Miners. Żeby nie dostać 100-0 i się nie ośmieszyć musimy zacząć ostro się przygotowywać. Wiem że są wakacje ale proponuje żeby wszyscy przychodzili na treningi (każdy)!!!!! Druga sprawa jak nie możecie przychodzić na treningi w tygodniu to możemy jeden trening przenieść na sobote lub niedziele (wtedy nikt nie ma pracy). Kolejna sprawa zarezerwujcie sobie także weekend 4-5 sierpnia bo w ten weekend przeprowadzimy 3-4 godzinne treningi taktyczne (będziemy trenować zagrywki).
Jak ktoś wie że nie będzie mogł chodzić na treningi niech odrazu mi powie to wtedy będe tak przygotowywać skład i zagrywki żeby to uwzględnić.
Pozdrawiam
11 sierpnia, wypas
Zbroja napisał:
Druga sprawa jak nie możecie przychodzić na treningi w tygodniu to możemy jeden trening przenieść na sobote lub niedziele (wtedy nikt nie ma pracy).
niestety co prawda nie robię dzień w dzień, ale czasem też w sobotę i/lub w niedzielę
Ostatnio edytowany przez slawek (2007-07-02 09:10:34)
sprawa jest prosta jak ktoś pojawi się do 11 sierpnia na jednym, dwóch treningach (nie ważne z jakiego powodu) to napewno nie będzie grać w podstawowym składzie i wyjdzie na boisko tylko w przypadku kontuzji innego zawodnika. Bo na turnieju było widać że jak ktoś nie chodzi na treningi to nie wie co ma robić na boisku a to jest niebezpieczne dla pozostałych zawodników.
Gooo!!!!!!!! KNIGHTS TYLKO GDZIE MY WYWIESIMY TĄ FLAGĘ W RUDZIE
no ale to nie moja wina ani niczyja z tych którzy chodzą ze mamy samych leniów w drużynie ni im sie dupy nie chce ruszyć
Zbroja napisał:
sprawa jest prosta jak ktoś pojawi się do 11 września na jednym, dwóch treningach (nie ważne z jakiego powodu) to napewno nie będzie grać w podstawowym składzie
11 sierpnia.
Poza tym do meczu zostało nam 17 dni treningowych, a właściwie 16 bo w piątek przed samym meczem pewnie normalnego treningu nie zrobimy, więc ja bym postawił warunek, że jak ktoś chce grać w pierwszym składzie to musi być w tym czasie na minimum połowie treningów. Jeżeli nie uzbiera się taka jedenastka to moim zdaniem nie ma sensu się pchać na mecz, bo raz że nas rozjadą jak traktor krowie gówno a dwa, że ryzyko kontuzji będzie bardzo duże.
Dario napisał:
jak ktoś chce grać w pierwszym składzie to musi być w tym czasie na minimum połowie treningów.
Połowa treningów to za mało i tak by grać w pierwszym składzie, a i tak pewnie będzie tak, że ci co nie chodzą na treningi jak i ci niewytrenowani odpowiednio będą musieli w pierwszym składzie grać z wiadomych przyczyn
No Sławek ma niewątpliwie ma racje z braku laku pewnie tak będzie ale jeśli Będziemy grac przynajmniej w pierwszej połowie No hadle to będą do ataku wychodzić tylko osoby które hodzą na treningi bo inaczej nie ma sensu tak grac bo sami sie pogubimy !!
Ostatnio edytowany przez GRUBYYy (2007-07-03 14:06:02)
Hehe Nie wiesz jak jest ona Duża Teraz zrobiłem stronke galerie wiedz powinny być zdjęcia z piątku, lecz lepiej jest zrobić zdjęcia z parów treningów i zebrać je i wrzucę na stronke.
2 metrów szerokości 5 metry długości
Wiecie co ja proponuje zrobić tak jak w innych drużynach, albo ktoś gra albo spier****. Nie ma sensu poświecac drużyny dla padu osob które nie chodzą na treningi, powinniśmy zrobić ciensze sito dla zawodników, ch** ze straciimy zawodników, ale zostana ci lepsi( niektórzy) ale ważna jest motywacja, i chec grania i chodzenia na treningi, po drugie czas zaczać treningi o 18.00 a nie ze chłopy przychodza na 18.30 i trening teoretycznie zaczyna sie o 18.45. troche dyscypliny, rygoru ... pomyślcie