No panowie...
Szykuje się nam mecz z Górnikami na przełomie lipca i sierpnia, więc trzeba się wziąć do roboty i chodzić na treningi.
Jeżeli jednak nie chcemy przerypać wynikiem w stylu 100:0 to same treningi nie wystarczą więc osoby, które mogą sobie pozwolić na dodatkowy wydatek i mają czas powinny się zapisać na siłownie i zacząć ćwiczyć jeżeli tego jeszcze nie robią. Osoby, które na siłownię nie stać niech ćwiczą w domu przy użyciu tego co mają (hantle, sprężyny, zgrzewki wody mineralnej, butelki plastikowe wypełnione piaskiem, książki telefoniczne itp.) + codziennie kilka serii pompeczek, brzuszków, scyzoryków i ćwiczeń karku.
yellow napisał:
I tak w miesiąc cudów na siłowni nie będzie
Ale kiedyś zacząć chodzić na siłkę trzeba
ja codzienie wieczorem przed spanie wypierdalam ostro pompeczki chantelki brzuszki:D
Mam hantle takie, żeby nie toczyły się po podłodze i korzystam z nich jako podpórki pod ręce przy pompkach i ostatnio wyczaiłem ciekawe ćwiczonko.
Wygląda mniej więcej tak:
- pompeczka do ziemi
- podnoszę się na rękach
- prawa ręka z hantelką do góry (łokieć do góry i hantelkę dociągam do klatki piersiowej)
- prawa ręka z hantelką w dół
- pompeczka do ziemi
- podnoszę się na rękach
- lewa ręka z hantelką do góry
- lewa ręka z hantelką w dół
- ...
Najlepiej mieć coś podłożone pod hantle co się nie ślizga i tłumi nieco uderzenia, żeby podłogi nie poobijać hantlami przy opuszczaniu i się nie tłuc za bardzo
Tylko dobrze by było jak najszybciej ustalić dokładny termin tego meczu, żebym (przynajmniej ja) nie miał lipy z pracą.
Ostatnio edytowany przez slawek (2007-06-23 21:53:25)
Łoooooo Ale Jestem Zmięty Jak Tam Po Wiankach ??
Ale wracając do tematu to Darek dobrze mówi siłownia albo coś w tym stylu i na treningi chodzić i dotego ma pytanie czemu Maciek i Mateusz nie chodzą na treningi
Ostatnio edytowany przez GRUBYYy (2007-06-24 11:27:56)