Witam
Okazało się ze forell zgóbił zamówienie i nie ma juz paru rzęczy
1x G-3BDU in white
2x Restrictor in x-large
1x Z-3B in white
1x 8245 in xxl
1x FJ65F in maroon xxl
1x FP-880 in white xxl
2x Z-2B in white
Jeżeli dalej jesteśmy zainteresowani zakupami na forelu to tak właściwie będzeimy składać nowe zamówienie więc można coś dorzucić.
Ci co zamawiali niech dadzą znać czy dalej są chętni i na co ewentualnie wymieniają sprzęt. Ci co nic nie zamówili a chcą coś zamówić niech wrzucą to tu.
To nie jest temat na wyrażanie swojego zdania na temat forella chce konkretnych odpowiedzi. Dobrze by było zrobić to do piątku.
Ta lista to jest to czego nie ma, czy to co jest?
Według strony wynika, że większość rzeczy jest (nie sprawdzałem wszystkiego), ale facemaski są, restrictory też, więc niech nie ściemniają, że nie mają na stanie tylko sprowadzą najwyżej sobie z jakiegoś swojego salonu.
Jak się nie uda to z mojego kompletu widzę brakuje chyba tylko facemaski i restrictora.
W takim razie wezmę w zamian:
1x G-3BDU Black
1x XO Athletic ProCup Adult XXL
Facemaskę się przemaluje najwyżej, a z restrictorem albo coś przykombinuję albo sprzedam na allegro i kupię inny.
Oprócz tego z Accessories -> Various wezmę:
Easton Eye Black za €4,10 jakby słoneczko za mocno raziło podczas Pucharu SFAP
Clothing & Apparel -> Socks:
Drugą parę skarpet Tubesocks - TCWKXL za €4,75
Helmet -> Accessorries:
Inflator pump w/Needle za €10,00 żeby sobie podpompować łatwo samemu kask na głowie w razie czego.
Dodatkowo jeżeli kasę mogę wpłacić w przyszłym tygodniu to brałbym jeszcze rękawice Rawlings lub Cutters, ale dokładnie które i jaki rozmiar to napiszę wieczorem.
Ostatnio edytowany przez Dario (2007-03-01 10:50:36)
ja chce tego brazowego jerseya , xl , a kask i rekawiczki staram sie załatwic z USA , nie ma to jak paczka z żywnoscia priorytetem
Dobra, nie będę szalał z Cuttersami, tym bardziej że nie jestem pewien rozmiaru.
Wezmę jeszcze:
Rękawice Rawlings ALFFG XL za €30,00
Maciek, ale problem w tym, że facemaski i restrictora dla Ciebie nie ma.
Będziemy jeszcze rozmawiać na ten temat we wtorek pewnie czy da się jakoś forelle przycisnąć, ale jeżeli się nie uda to musiałbyś wziąć facemaske w innym kolorze lub zupełnie inną i inny restrictor (weź może ten restrictor co i ja, bo tak to już tylko M zostały).
Wyjaśniło się już coś z tą proformą?
Znowu ponad tydzień minął, więc albo lecą w kule albo znowu zgubili
Jak tak dalej pójdzie, to po prostu sobie zamówię sprzętu z USA i poproszę kogoś z rodzinki żeby mi przywiózł jak przyjedzie na wakacje do Polski. Będę miał najwcześniej w lipcu, ale widzę, że z Forelle się wiele wcześniej nie zapowiada.
To co się w chwili obecnej dzieje z Forelle to jest porażka. Jak my się mamy przygotować do turnieju bez sprzętu? Przecież wiadomo, że jak się nie oswoimy ze sprzętem, to na turnieju przeciwnik będzie miał przewagę.
Jak do końca marca się sprawa ze sprzętem nie wyjaśni to zaczynam szukać przepisów, które pozwolą na dobranie się forelle do d...
Znalazłem.
Teoretycznie sklep internetowy według przepisów UE ma 30 dni na zrealizowanie zamówienia od chwili jego złożenia, ale poszukam jeszcze czy nie da się jakiegoś innego haka na nich znaleźć. W końcu na stronie mają informację, że zamówienia ze strony i mailowe są przetwarzane natychmiast.
Jak na mój gust to drugi raz posiali zamówienie. Za pierwszym razem przysłali proformę po 9 dniach.
nie ma paru rzeczy (głównie koszulek i spodnii) i facemaski będą czarne. to tyle z zasadniczych braków.
Patrzyłem na forell teraz i wsumie mieli tych spodni białych aż 222 wiedz nie rozumiem ale damy rade nie bój się tadek spodnie będą lecz pewnie inne
POZDRO